Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βροχές στα δυτικά, χιόνια στα ορεινά και παγετός στα βόρεια

Με κρύο στην ηπειρωτική Ελλάδα ξεκινά η εβδομάδα ενώ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά.

Συννεφιά θα έχει η Αττική ενώ υπάρχει πιθανότητα ασθενούς βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν 2-4 μποφόρ και απο το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασια θα κυμανθεί απο 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής στα πεδινά και πρόσκαιρης χιονόπτωσης στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 8 βαθμούς.

Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και στη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -3 έως 8 βαθμούς ενώ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη απο -7.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται βροχές στα πεδινά, χιόνια στα ορεινά και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο. Σχετική βελτίωση του καιρού μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 14 βαθμούς..

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Ευβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται ασθενείς βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν 4-5 μποφόρ ενώ το βράδυ θα ενισχυθούν στη βόρεια Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 0 έως 10 βαθμούς.

Για τις Κυκάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 406 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 13 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται συννεφιά. Οι άννεμοι θα πνέουν 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε