Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βροχές στη Δ. Ελλάδα και χιόνια στα βόρεια ορεινά την Κυριακή

Αναμένονται βροχές κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Λίγα χιόνια στα ορεινά προβλέπονται για την Κυριακή ενώ θα σημειωθεί και ανοδος της θερμοκρασίας. Το πρωί κατα τόπους στα βόρεια θα σημειωθεί παγετός.

Πιο αναλυτικά:

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις το πρωί και διαστήματα ηλιοφάνειας. Το πρωί θα βρέξει τοπικά στα ανατολικά και απο το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά, ανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -1 έως 11 βαθμούς.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται κατα διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και απο το απόγευμα νότιοι 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 17 και τοπικά στην Ηπειρο απο 3 έως 13 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Ευβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στην ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο οπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 -4 μποφόρ και στα νότια 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 17 βαθμούς και στη Θεσσαλία απο 2 έως 14.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένε. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ και απο το μεσημέρι στα βόρεια αννατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 έως 18 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3- 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας ενω το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε