Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βροχή με… 31 βαθμούς!

Βροχή με… 31 βαθμούς!

Με βροχή ξύπνησε η Αθήνα, ειδικά στα βόρεια προάστια η μπόρα ήταν έντονη, ενώ όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατεί κυρίως συννεφιά, το θερμόμετρο δεν θα πέσει κάτω από τους 28 βαθμούς…

Πιο αναλυτικά

Στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη, ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με λίγες παροδικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδων τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανώς να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς κελσιου. 

Στα Νησιά ιόνιου την Ήπειρο, την δυτική στερεα, και την δυτική Πελοπόννησος, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 31 βαθμούς κελσιου. 

Στην Θεσσαλία, την ανατολική στερεα, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησος, ο καιρός προβλέπεται με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα ορεινα. βελτιωση το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς κελσιου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός προβλέπεται με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στις Κυκλάδες όπου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Βελτίωση από το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν  βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς κελσιου. 

Στα Νησιά ανατολικού αιγαίου και τα  Δωδεκάνησα, ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 17 έως 26 βαθμούς κελσιου. 

Στην Αττική, ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα αυξηθούν με πιθανότητα βροχής. Βελτίωση το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς κελσιου. 

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο πρόσκαιρα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς κελσιου.

    

    
    

   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε