Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Χαλάει ο καιρός από σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση

 Οι σποραδικές βροχές και καταιγίδες στις ηπειρωτικές περιοχές και πρόσκαιρα κατά τόπους στα υπόλοιπα και η εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο θα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τετάρτη.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Στην κεντρική Μακεδονία τοπικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και κυρίως στα ορεινά καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι στα νότια από νότιες διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, με λίγες βροχές κυρίως στην Κρήτη όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στην Κρήτη δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 από το απόγευμα δυτικοί 4 με 5 μποφόρ, στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος και από το μεσημέρι νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού ανά πόλη στο Newsit Weather Center

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε