Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Χαλάει ο καιρός – Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Χαλάει ο καιρός – Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας από το απόγευμα. Βροχές στα δυτικά κέντρικά και βόρεια της χώρας.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και το μεσημέρι θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως σε δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Πιθανότητα βροχής τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη

Ο καιρός στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βορειοδυτικό Αιγαίο προβλέπεται με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις και από το μεσημέρι πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή πτώση σε όλη τη χώρα. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε