Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Χαμός για τον Εφραίμ – “Εξομολογητήριο” ο…Κορυδαλλός

Ουρές πιστών για να δουν τον Εφραίμ
Ουρές πιστών για να δουν τον Εφραίμ

Ατελείωτες ουρές σχηματίζονται 3 φορές την εβδομάδα στο επισκεπτήριο του γέροντα Εφραίμ στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο πιο περιζήτητος και προνομιούχος κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού εξομολογεί τους πιστούς που τον επισκέπτονται από όλη την Ελλάδα.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ

Το Newsit επικοινώνησε με το θυρωρείο των φυλακών για να μάθει ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος που θέλει να επισκεφθεί τον μοναχό Εφραιμ.

Οπως μας είπαν δικαίωμα στο επισκεπτήριο έχουν μόνο οι συγγενείς πρώτου βαθμού. Για όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να επισκεφτουν κάποιον (ισχύει για ολους τους κρατούμενους) η διαδιακασία είναι να στείλεις φαξ με το όνομά σου και ποιον κρατούμενο ζητάς να επισκεφτείς και μετά από δυο μέρες συνήθως λαμβάνεις απάντηση. Στην περίπτωση του ηγούμενου Εφραίμ βέβαια οι αιτήσεις είναι εκατοντάδες και άρα χρειάζεται υπομονή μέχρι να σου απαντήσουν.

ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Οπως δήλωσε στο Νewsit o Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Σπύρος Καρακίτσιος “ο γέροντας Εφραίμ έχει πανελλαδικό ενδιαφέρον, είναι πάρα πολύς ο κόσμος που έρχεται και θέλει να τον δει, άλλοι έρχονται έξω από την πύλη και κάθονται, ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt, ο κ.Καρακίτσιος…

ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ – ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΕΛΙ

Ο μοναχός Εφραίμ κρατείται στη ΣΤ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού (την πλέον προνομιούχο πτέρυγα), εκεί που κρατούνται οσοι έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα και έχει στη διάθεσή του ατομικο κελί. Φυσικά οσοι τον επισκτέπτονται του φέρνουν και πεσκέσια ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί είναι αυτοί που δίνους και χρήματα για την ενίσχυσης της Μονής Βατοπεδίου. Το κελί του βρίσκεται απέναντι από αυτο του χουντικού κρατούμενου Ντερτιλή ο οποίος επίσης έχει ατομικό κελί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ι.Σύνοδος ζητάει αποφυλάκιση Εφραίμ και στέλνει τον Ιερώνυμο στον Κορυδαλλό

Σε νέα δίκη Εφραίμ, Αρσένιος και Μαρία Ψάλτη

“Πόλεμος” Οικουμενικού Πατριαρχείου με Ρωσική Εκκλησία για τον Εφραίμ!

Καταπέλτης ο Μητροπολίτης Πέτρας για τον Εφραίμ! 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε