Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Χανιά: Με πορεία γονέων η έναρξη της σχολικής περιόδου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ζητώντας να μην λειτουργήσουν τάξεις των 30 μαθητών…

Με την προσδοκία η νέα σχολική χρονιά να κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα άνοιξε το πρωί και στα Χανιά η αυλαία της νέας σχολικής χρονιάς. Ο καθιερωμένος αγιασμός, έγινε σε όλες τις σχολικές μονάδες του νομού.

Την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά εξέφρασε ο προϊστάμενος της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων Γιάννης Κανδαράκης, που υποστήριξε ότι πολύ σύντομα θα καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν σε διδακτικό προσωπικό.

“Δεν έχουμε ελλείμματα, πιστεύω ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχουν τακτοποιηθεί όλα στα σχολεία και επίσης μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχουν διοριστεί και οι αναπληρωτές φιλόλογοι και των άλλων ειδικοτήτων που αναμένουμε ώστε να μην έχουμε κανένα πρόβλημα” ανέφερε.

Το μεσημέρι γονείς πραγματοποίησαν συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ζητώντας να μην λειτουργήσουν τάξεις των 30 μαθητών.

Για ελλείψεις σε σχολικές αίθουσες, στις υποδομές αλλά και για κενά εκπαιδευτικών έκανε λόγω ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών του νομού Νεκτάριος Πετρακης.

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα και για τους μαθητές του δημοτικού σχολείου στη Γαύδο, ενώ σε λίγες ημέρες και για πρώτη φορά θα λειτουργήσει και το γυμνάσιο. Όπως είπε ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ήδη στο νησί έχει τοποθετηθεί καθηγητής της Φυσικής και τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν ένας καθηγητής Αγγλικής και ένας αναπληρωτής φιλόλογος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ποια σχολεία δεν έκαναν Αγιασμό – Τα κενά στους καθηγητές και οι αναπληρωτές

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε