Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Χάος και πάλι στους δρόμους της Αθήνας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το έλα να δεις θα γίνει στους δρόμους της Αθήνας αφού μετά την ανάπαυλα του Πάσχα άρχισαν και πάλι οι απεργίες…

 

Κυκλοφοριακό κομφούζιο θα κάνουν και πάλι στους δρόμους της Αθήνας οι απεργοί που θα κατέβουν στο κέντρο για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα φορολογικά μέτρα.
 
Απεργούν έως τη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι οδηγοί των ταξί, αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο. Το μεσημέρι αναμένεται να βρίσκονται με τα αυτοκίνητα τους στο υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα και καλό θα ήταν να αποφύγετε τις μετακινήσεις σας στο κέντρο με αυτοκίνητο.
 
Απέχουν έως την Πέμπτη οι δικηγόροι ενώ απεργούν σήμερα οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών. Και αυτοί θα συγκεντρωθούν το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών.
 
Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11 το πρωί της Τετάρτης έως τη λήξη του ωραρίου έχει κηρύξει η ΠΟΕ – ΟΤΑ για τους εργαζόμενους στους δήμους.
 
ΟΛΜΕ, ωρομίσθιοι και αναπληρωτές προγραμματίζουν την Πέμπτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας.
Θα επιδιώξουν συνάντηση με την υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου. Γι’ αυτόν το λόγο, η ΟΛΜΕ κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας για την Πέμπτη, από τις 11 το πρωί.
 
Στάση εργασίας αύριο Πέμπτη και στα ΜΜΜ. Από τις 11:00 – 17:00 δεν θα κυκλοφορούν τα λεωφορεία, τρόλεϊ, ΗΣΑΠ και Τραμ. Οι εργαζόμενοι θα κάνουν την γενική τους συνέλευση. Κανονικά θα λειτουργεί το ΜΕΤΡΟ και ο Προαστιακός.
 
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε