Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Χάος με τραυματίες και πρόχειρα ιατρεία στο Μετρό – Βίντεο μέσα από τον σταθμό

Χάος με τραυματίες και πρόχειρα ιατρεία στο Μετρό – Βίντεο μέσα από τον σταθμό

Χάος μέσα στο Μετρό του Συντάγματος όπου έχουν στηθεί πρόχειρα ιατρεία για να περιθάλψουν πάνω από 400 σοβαρά τραυματίες.

Πολεμικό το σκηνικό χαρακτήρισε ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου της Αθήνας, Κώστας Λουράντος τα όσα διαδραματίζονται μέσα στον σταθμό του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με τον κ. Λουράντο, μέσα στον σταθμό του Μετρό βρίσκονταν περισσότερα από χίλια άτομα εκ των οποίων οι περίπου 400 είναι τραυματισμένοι και κάποιοι από αυτούς φέρουν μάλιστα και σοβαρά τραύματα. Ο κόσμος μπαίνει μέσα στο Μετρό κατά εκατοντάδες και προσπαθούσαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία μέσω των συρμών τους μεταφέρουν στον σταθμο Μέγαρο Μουσικής και από εκεί τους παραλαμβάνουν τα ασθενοφόρα.

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI

Ο κ. Λουράντος με μία ομάδα εθελοντών γιατρών προσπαθούσαν να βοηθήσουν τους τραυματίες, που έχουν χτυπήματα από πέτρες στα κεφάλια, σπασμένα κόκκαλα, σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα.

Οι γιατροί που βρίσκονταν μέσα στο Μετρό έκαναν έκκληση να φέρουν φάρμακα, γάζες και ειδικές κουβέρτες για περιπτώσεις εγκαυμάτων μιας και δεν έχουν τίποτα στη διάθεσή τους για να βοηθήσουν τους ανθρώπους.

Ο κ. Λουράντος δήλωσε ότι ακόμα και ο ίδιος λιποθύμησε όταν τα ΜΑΤ έριξαν χημικά ακόμα και μέσα στο Μετρό όπου έχουν στηθεί τα πρόχειρα ιατρεία. Όπως είπε για τα ΜΑΤ πρόκειται για αλήτες που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Χάος σε όλη την Αθήνα από χημικά κα πέτρες – Ρημαδιό ολόκληρο το κέντρο – Καταγγελίες για “πλιάτσικο” στην Πανεπιστημίου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε