Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Χορηγία ΕΛΠΕ για την ανάπλαση Παιδικών Χαρών στους Δήμους Δέλτα, Αμπελοκήπων – Μενεμένης & Ευόσμου – Κορδελιού

Χορηγία ΕΛΠΕ για την ανάπλαση Παιδικών Χαρών στους Δήμους Δέλτα, Αμπελοκήπων – Μενεμένης & Ευόσμου – Κορδελιού
Η τελική μορφή της Παιδικής Χαράς στον Δήμο Ευόσμου –Κορδελιού, μετά την ανάπλαση

Αντιπροσωπεία του Ομίλου ΕΛΠΕ παρέδωσε και επισήμως σήμερα τις τρεις (3) νέες Παιδικές Χαρές στους Δήμους Δέλτα, Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Ευόσμου – Κορδελιού, προκειμένου να αξιοποιηθούν από τα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους.

Οι αναπλάσεις των Παιδικών Χαρών πραγματοποιήθηκαν με την αποκλειστική χορηγία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ενώ όλες πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, καθώς και πρόσβασης για άτομα με ειδικές ανάγκες, όπως καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και τον ΕΛΟΤ. Επιπρόσθετη πιστοποίηση να έχει δοθεί και από τον ανεξάρτητο φορέα ελέγχου Οctocert.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των Παιδικών Χαρών των Δήμων Δέλτα και Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στις Δημοτικές Ενότητες Διαβατών και Μενεμένης αντιστοίχως. Τα έργα είναι ιδιαίτερης σημασίας για την τοπική κοινωνία των τριών Δήμων, καθώς προσφέρουν ένα ασφαλές υπαίθριο περιβάλλον, κατάλληλο για διασκέδαση, ξεκούραση και παιχνίδι στους μικρούς επισκέπτες του.

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια στον Δήμο Δέλτα
Ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Ευθύμιος Φωτόπουλος και ο Διευθυντής Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης κ. Χριστόφορος Αντώτσιος, κατά την τελετή κοπής της κορδέλας των εγκαινίων

Τις εκδηλώσεις εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Ευθύμιος Φωτόπουλος, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, καθώς και εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) κ. Χριστόφορος Αντώτσιος, η Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών ΒΕΘ κα Μαρία Μαγγιλιώτου, ο Δ/ντης Παραγωγής και Διακίνησης Χημικών ΒΕΘ κ. Δημήτρης Σωτηριάδης, η Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Ομίλου κα Ράνια Σουλάκη, καθώς και ο Πρόεδρος της DIAXON κ. Γιώργος Ζαγκλιβερινός. Παιδιά από τα Νηπιαγωγεία της κάθε περιοχής με τη συνοδεία εκπαιδευτικών, έπαιξαν και διασκέδασαν με τους φίλους τους.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου εγκαινιάζει την Παιδική Χαρά, παρουσία στελεχών του Ομίλου ΕΛΠΕ

Κατά το χαιρετισμό του ο κ. Χρ. Αντώτσιος τόνισε: «Τα Ελληνικά Πετρέλαια, ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, βρίσκονται σε συνεχή διάλογο και συνεργασία με την τοπική κοινωνία, στοχεύοντας στη βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.»

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

O Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ενισχύει ακόμα περισσότερο τους διαχρονικούς δεσμούς του με την κοινωνία και σχεδιάζει την επόμενη μέρα του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, διευρύνοντας και εμπλουτίζοντας τις δράσεις του με έργα υποδομής ώστε να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων των όμορων Δήμων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις