Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χωρίς προβλήματα επιστρέφουν οι Αθηναίοι

Χωρίς προβλήματα επιστρέφουν οι Αθηναίοι

Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα εξελίσσεται η επιστροφή προς την Αθήνα κατά μήκος του Πετάλου του Μαλιακού πριν και μετά τη Λαμία.

Μέχρι τις 7 το απόγευμα από τα διόδια της Αγίας Τριάδας είχαν περάσει 19.000 αυτοκίνητα με κατεύθυνση την Αθήνα, γεγονός το οποίο δείχνει ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι παρατείνουν τις διακοπές του Πάσχα και θα αναχωρήσουν τις επόμενες μέρες.

Μετά το μεσημέρι η κυκλοφορία ήταν αυξημένη και η τροχαία έλαβε έκτακτα μέτρα τόσο στο 220 χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Στυλίδας, όπου με παρεμβάσεις τροχονόμων προσπάθησε να επιταχύνει την κυκλοφορία -παρακάμπτοντας τους σηματοδότες- όσο και στο τμήμα από το 208 εως το 212 χλμ στην είσοδο της Λαμίας όπου έδωσε μία λωρίδα κυκλοφορίας επιπλέον στην κάθοδο προς Αθήνα, αποτρέποντας την πιθανότητα ακινητοποίησης των Ι.Χ..

Ουρές που έφταναν ακόμη και τα δύο χιλιόμετρα σχηματίστηκαν στα διόδια της Αγίας Τριάδας λίγο μετά τις 4 το απόγευμα γεγονός που ανάγκασε την τροχαία σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των διοδίων να αφήσουν για λίγο ελεύθερη τη διέλευση των αυτοκινήτων, ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Μετά τις 6 το απόγευμα παρατηρείται ύφεση στην κίνηση προς Αθήνα με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των Ι.Χ. να εξελίσσεται ομαλά κατά μήκους του εθνικού δικτύου.

Σε ό,τι αφορά τις καιρικές συνθήκες, μέχρι τις 6 το απόγευμα ήταν πάρα πολύ καλές, ενώ λίγο πριν από τις 7 κάποιες λίγες ψιχάλες δεν έδειξαν να ανησυχούν τους οδηγούς αλλά και τους τροχονόμους που διαρκώς βρίσκονται στο εθνικό δίκτυο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε