Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χωρίς ταξί Πέμπτη και Σάββατο – Όλες οι διευκρινήσεις Ραγκούση

Χειρόφρενο για 24 ώρες θα τραβήξουν αύριο το πρωί τα ταξί όλης της χώρας καθώς και το Σάββατο, αφού οι ιδιοκτήτες τους αποφάσισαν σε πρώτη φάση αυτή την κινητοποίηση αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του κλάδου.

Αύριο στις 11.00 το πρωί, στο Περοκέ, το προεδρειο του ΣΑΤΑ θα ενημερώσει τους αυτοκινητιστές ενώ αντίστοιχες ενέργειες θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα.

Το Σάββατο οι ταξιτζήδες έχουν προγραμματίσει δυναμική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της ΔΕΘ με δικό τους μεγάλο μπλόκο.

«Οδηγούμαστε όλοι στην ανεργία», δήλωσε μιλώντας νωρίτερα στη ΝΕΤ ο γραμματέας του ΣΑΤΑ, Κωνσταντίνος Δήμος, σημειώνοντας πως από την ημέρα που σταμάτησε η απεργία του κλάδου δεν υπήρξε καμία επαφή με το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, αλλά και καμία ενημέρωση για τις προωθούμενες ρυθμίσεις.

Ο κ. Δήμος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι οι επαγγελματίες του κλάδου δεν είναι αντίθετοι στην εξυγίανση αλλά στην ισοπέδωση και την καταστροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ

Για «τερατούργημα» έκανε λόγο ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Πάτρας, Παναγιώτης Σκέντζος.«Ο κ. Ραγκούσης άνοιξε τις πύλες της κολάσεως και μας έριξε όλους μέσα…Μας καταστρέφει μια κι έξω», τόνισε.

Ο κ.Ραγκούσης δεν θέλησε πάντως να ρίξει λάδι στη φωτιά ο υπουργός Μεταφορών όταν ρωτήθηκε για την απεργία των ταξί, λέγοντας μόνο οτι στην απεργία του καλοκαιριού οι ιδιοκτήτες επιδείνωσαν τις σχέσεις τους με την κοινωνία.
‘Εδωσε όμως λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για σημαντικά σημεία του νομοσχεδίου. (διαβάστε τις εδώ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες ταξί

Ο πρόεδρος των ταξιτζήδων Θ.Λυμπερόπουλος λογοκρίνει την ενημέρωση!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε