Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Χριστούγεννα με σκουπίδια

Τραγική η κατάσταση και σήμερα στους δρόμους. ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

 

Τα σκουπίδια απειλούν να κάνουν την εμφάνιση τους στους δρόμους όχι μόνο της Αθήνας αλλά σε όλη…

την Αττική. Και αυτό μια εβδομάδα μετά τη λήξη της απεργίας των εργαζομένων στο δήμο της Αθήνας όπου αρκετές περιοχές είναι πνιγμένες ακόμη στα σκουπίδια.

ΩΡΑ 12.00 ΠΑΓΚΡΑΤΙ Αμάζευτα και σήμερα τα σκουπίδια

Οι εργαζόμενοι στον ΧΥΤΑ τον έκλεισαν από σήμερα και επ’ αόριστον. Ζητούν τη μονιμοποίηση των 200 συμβασιούχων. Μετά από μερικές μέρες που τα σκουπιδιάρικα θα γεμίσουν από σκουπίδια και δεν θα μπορούν να αδειάσουν θα γεμίσουν οι δρόμοι με σκουπίδια.

 
Μιλώντας στο Newsit.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΧΥΤΑ Γιώργος Χάρδας δήλωσε ότι οι συμβασιούχοι συνολικά είναι 480. Από αυτούς οι μισοί είναι συμβασιούχοι είπε άρα αν απολυθούν σημαίνει ότι τα μισά σκουπίδια θα πρέπει να μείνουν στο δρόμο. “Αυτοί οι υπάλληλοι έχουν εξειδικευτεί στη λειτουργία του εργοστασίου μηχανικής ανακύκλωσης και αν απολυθούν θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του.”

Πριν από μία εβδομάδα το Newsit.gr είχε αποκαλύψει ότι  ο Ενιαίος Σύνδεσμος Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής δίνει πλαστά στοιχεία για την πραγματική ποσότητα των απορριμμάτων που μπαίνουν στο ΧΥΤΑ.  Διαβάστε την σχετική είδηση

Την ίδια ώρα σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας παραμένουν αρκετά σκουπίδια αν και η απεργία έχει τελειώσει εδώ και μια εβδομάδα.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε