Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Υπάρχει φιλότιμο- Πολύτεκνος βρήκε και παρέδωσε 6.500 ευρώ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η κρίση, κρίση αλλά υπάρχουν ακόμη και κάποιοι που δεν… υποκύπτουν.

Δικαστικός υπάλληλος από τη Θεσσαλονίκη, πατέρας έξι παιδιών, βρήκε στο Δικαστικό Μέγαρο 13.420 βουλγαρικά λέβα, περίπου 6.500 ευρώ και τα παρέδωσε στην Αστυνομία.

Ο 42χρονος άνδρας εντόπισε τα χαρτονομίσματα πεταμένα στους διαδρόμους της εισαγγελίας Πρωτοδικών, τα μάζεψε και ενημέρωσε τις εισαγγελικές αρχές, που ξεκίνησαν άμεσα τις ενέργειες για την εύρεση του νόμιμου κατόχου.

Ο ίδιος ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευάγγελος Μπακέλας κινητοποιήθηκε, ζητώντας από τον εισαγγελέα δίωξης να ενημερωθεί για το εάν προσήχθη βουλγαρικής καταγωγής κατηγορούμενος στο γραφείο του.

Οι έρευνες αποδείχθηκαν άκαρπες και τότε ο 42χρονος κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας, όπου παρέδωσε τα χρήματα. Όπως λέει ο ίδιος, το ενδεχόμενο να κρατήσει τα χρήματα δεν πέρασε καθόλου από το μυαλό του να κρατήσει τα χρήματα.

«Δεν μετάνιωσα για την πράξη μου, αφού τα χρήματα ανήκουν σε άλλο πρόσωπο», δήλωσε. Δεν αποκλείεται όμως να ανταμειφθεί τελικά για αυτή του την πράξη. Αν δε βρεθεί ο νόμιμος κάτοχος των χρημάτων σε διάστημα ενός χρόνου από σήμερα, τότε αυτά θα επιστρέψουν αυτομάτως στον ίδιο, καθώς ήταν αυτός που τα βρήκε και τα παρέδωσε στις αρχές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε