Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Υποκρισία! ‘Εχουμε την λίστα με τα εστιατόρια που παρανομούσαν αλλά ο νόμος δεν μας επιτρέπει να τα αναρτήσουμε!

Υποκρισία! ‘Εχουμε την λίστα με τα εστιατόρια που παρανομούσαν αλλά ο νόμος δεν μας επιτρέπει να τα αναρτήσουμε!

Το Νewsit έχει όλη τη λίστα με τα εστιατόρια σε Γλυφάδα, Κολωνάκι, Πλάκα και Περιστέρι μόνο που στη χώρα μας για μια ακόμη φορά η νομοθεσία προστατεύει τους παράνομους.

Μιλάμε φυσικά για το απόλυτο θέατρο του παραλόγου.

Απαγορεύεται ακόμα και στο Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας που επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 36.500 ευρώ και στους δημοσιογράφους που θέλουν να επικοινωνήσουν την αλήθεια στον κόσμο να πουν ποια ειναι τα εστιατόρια.

Δικαίως ο πολίτης νοιώθει αγανάκτηση και δηλώνει ανυπεράσπιστος καθώς σκέφτεται πως οι “πονηροί” επιχειρηματίες θα καθαρίσουν πληρώνοντας ένα ελάχιστο πρόστιμο ενώ η πιο σοβαρή τιμωρία για αυτούς θα ήταν να τους μποϋκοτάρει το καταναλωτικό κοινό.

Μέσα στη λίστα που έχει στη διάθεση του το Newsit περιλαμβάνονται πασίγνωστα μαγαζιά με ακριβά μενού ενώ υπάρχει ακομη και φημισμένο ξενοδοχείο.

Το Newsit θεωρεί υποκριτικό το γεγονός πως η νομοθεσία προστατεύει αυτούς που παρανομούν και τάσσεται ανοιχτά υπέρ της αλλαγής του νόμου έτσι ώστε και το υπουργείο και οι δημοσιογράφοι να ενημερώνουν  τους καταναλωτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 21 γνωστά εστιατόρια έταζαν φρέσκα και σέρβιραν κατεψυγμένα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε