Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Υποπτέραρχος παρέσυρε με το αμάξι του τροχονόμο που του αφαιρούσε τις πινακίδες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Μέρα μεσημέρι στην Αθήνα ο τροχονόμος σταματάει ένα αυτοκίνητο για έλεγχο. Την συνέχεια όμως ούτε ο ίδιος δεν την φανταζόταν.

Όλα ξεκίνησαν σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας. Ένας ανώτατος αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας και συγκεκριμένα υποπτέραρχος που υπηρετεί σε θέση στο ΓΕΕΘΑ, σταμάτησε σε έλεγχο της τροχαίας.
 
Ο τροχονόμος αποφάσισε όμως να του αφαιρέσει τις πινακίδες, καθώς δεν είχε μαζί του την ασφάλεια αυτοκινήτου και δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ, κάτι που προβλέπει αφαίρεση πινακίδων. Τι έγινε όμως στη συνέχεια.
 
Ο αξιωματικός τα έβαλε με το όργανο της αστυνομίας και άρχισαν να διαπληκτίζονται και έτσι ο υποπτέραρχος μπήκε στο αυτοκίνητο για να φύγει. Προσπαθώντας όμως να κάνει ελιγμούς για να ξεφύγει χτύπησε, ευτυχώς ελαφρά, τον τροχονόμο.
 
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο υποπτέραρχος δεν φορούσε την στολή του καθώς δεν ήταν σε υπηρεσία όμως είχε πει στον τροχονόμο την ιδιότητα του δείχνοντας την ταυτότητα του. Ο υποπτέραρχος αφού χτύπησε τον τροχονόμο, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε αφήνοντας έτσι τον αστυνομικό. Στη συνέχεια ο αστυνομικός κατέθεσε μήνυση στον υποπτέραρχο και η καταγγελία έχει φτάσει ήδη και στο ΓΕΕΘΑ.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε