Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Υπόθεση Σώρρα: “Αν τον γυρίσει κάποιος ανάποδα δεν θα πέσει ούτε δεκάρα”

Υπόθεση Σώρρα: “Αν τον γυρίσει κάποιος ανάποδα δεν θα πέσει ούτε δεκάρα”

Νέες καταγγελίες για την “δράση” του Αρτέμη Σώρρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο πρώην συνέταιρος του, Γρηγόρης Δοσής, μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Ε και υποστήριξε ότι ο Σώρρας εκμεταλλεύεται ανθρώπους και “βγάζει” χρήματα, ενώ τόνισε ότι έχει πειθώ. Και ένας επιχειρηματίας από τις ΗΠΑ ο Γιώργος Γιαλτουρίδης ανέφερε ότι αν γυρίσει κάποιος ανάποδα τον Αρτέμη Σώρρα δεν θα πέσει ούτε δεκάρα… 

“Ο κύριος Σώρρας θέλω να ρωτήσω αν είχε ΑΦΜ, αν έχει κάνει δήλωση, αν έχει δώσει έστω και ένα ευρώ στο κράτος που τόσο υποστηρίζει; Με έκανε συνέταιρο σε επιχείρηση με παιδότοπους. Εγώ έβαλα τα λεφτά. Ποτέ δεν έβαζε το όνομα του μπροστά. Ποτέ δεν φαίνεται. Ποτέ δεν υπάρχει.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση είχε μπει το όνομα της συντρόφου του. Η ουσία των πραγμάτων είναι ότι εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους και αυτός εισπράττει τα χρήματα. Όλοι όσοι είναι κοντά του, κάτι έχουν να δώσουν. Όπως υποστηρίζει ο καθένας τον Σώρρα, τον υποστήριζα κι εγώ. Και δεν θα δεχόμουν καμία κουβέντα από κανέναν για αυτόν τον άνθρωπο. Μέχρι που τελείωσαν τα χρήματα. Έχει τεράστια πειθώ. Πείθει εισαγγελείς, δικηγόρους και άλλους ανέφερε ο κ. Γρηγόρης Δοσής.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Γιώργος Γιαλτουρίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε