Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ζέστη αλλά και τοπικές βροχές στη Μακεδονία την Κυριακή

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται στα δυτικά ενώ τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας αναμένονται το μεσημέρι και το απόγευμα.

Πιο αναλυτικά

Σε Μακεδονία και Θράκη το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό από το απόγευμα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το πρωί στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στέρεα και δυτική Πελοπόννησο το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσιου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Ευβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα βόρειοι βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς κελσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι καλός με δυτικούς βορειοδυτικούς ανέμους 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία απο 21 έως 33 βαθμούς Κελσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός με βόρειους ανέμους 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο από 23 έως 35 βαθμούς κελσιου αλλά στα Δωδεκάνησα η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένεται καλός καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 24 έως 34 βαθμούς κελσιου.

Στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό από το απόγευμα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 22 έως 32 βαθμούς κελσιου.


Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό ανα πόλη στο NewsIT Weather Center

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε