Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζέστη και τοπικές καταιγίδες όλη την εβδομάδα

Σήμερα Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και

πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στις κεντρικές και βόρειες ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο ως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει βαθμιαία.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά καλός με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι,κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι καλός με πιθανότητα καταιγίδωνν στα ορεινά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 – 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 34 βαθμούς κελσίου. 

Η Θεσσαλία, η Ανατολική Στερεά, η Εύβοια, και η Ανατολική Πελοπόννησος θα έχουν αίθριο καιρό με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες το απόγευμα στα κεντρικά ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 – 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 36 βαθμούς κελσίου.  

Οι Κυκλάδες και η Κρήτη θα έχουν καλό καιρό με βορειοδυτικούς ανέμους 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος με βορειοδυτικούς ανέμους μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Καλός θα είναι ο καιρός στην Αττική με λίγα σύννεφα στα βόρεια το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βορτειοδυτικοί 2 – 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 έως 36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων μετά το μεσημέρι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς.

Την Τρίτη, τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα καταιγίδων στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα πάρει την ανιούσα.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα έχουμε στα βορειοανατολικά τοπικές νεφώσεις με βροχές η καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Την Τετάρτη θα υπάρξει μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και τα υπόλοιπα ορεινά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε