Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζωή στο σκοτάδι! Οι “Δεν Πληρώνω” επανασύνδεσαν το ρεύμα σε 71χρονη που ζει από τα συσσίτια! [pics, vid]

Ζωή στο σκοτάδι! Οι “Δεν Πληρώνω” επανασύνδεσαν το ρεύμα σε 71χρονη που ζει από τα συσσίτια! [pics, vid]

– Η γυναίκα χρωστά 2.500 ευρώ στην ΔΕΗ και της έκοψαν το ρεύμα
– Ζει σε ένα υπόγειο στα Ιλίσσια και πέρασε δυο βράδια υπο το φως των κεριών και χωρίς θέρμανση
– Όπως λέει στο Newsit.gr, είναι τυχερή που δεν πέθανε απο το κρύο
– Δεν μπορεί να βγάλει σύνταξη γιατί έχει χρέη στον ΟΑΕΕ – Η συγκλονιστική ιστορία της

Σε μια ακόμη επανασύνδεση κομμένης παροχής ρεύματος προχώρησαν σήμερα μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στο σπίτι μιας άπορης ηλικιωμένης στα Ιλίσια. Η 71χρονη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος έμεινε χωρίς ρεύμα απο προχθές όταν η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι της εξαιτίας μιας οφειλής 2.500 ευρώ.

Η γυναίκα πέρασε δυο βράδια υπο το φως των κεριών και, όπως λέει στο Newsit.gr, είναι τυχερή που δεν πέθανε απο το κρύο καθώς οι σωλήνες του πετρελαίου της πολυκατοικίας περνούν απο το υπόγειο διαμέρισμά της με αποτέλεσμα να την ζεσταίνουν.

Ακούστε τα συγκλονιστικά λόγια αυτής της γυναίκας:

Η κα Σοφία αποτελεί μια απο τις εκατοντάδες περιπτώσεις συμπολιτών μας που εξαιτίας της κρίσης έχασαν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής και αναγκάζονται να ζουν χωρίς τα βασικά αγαθά. “Είχα πέντε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και τώρα δεν μπορώ να μπω ούτε στο κοινωνικό τιμολόγιο γιατί εχω μηδενικό εισόδημα”, εξομολογείται στο Newsit.gr η 71χρονη η οποία αδυνατεί να λάβει σύνταξη λόγω οφειλών προς τον ΟΑΕΕ και ζει απο τα συσσίτια της ενορίας της.

Η ίδια επισημαίνει οτι αν η εταιρεία ηλεκτροδότησης δεν βρει λύση για το πρόβλημά της θα καταφύγει και πάλι στους “Ρομπέν των φτωχών” προκειμένου να σηκώσουν το γενικό, μη έχοντας άλλη διέξοδο απο το σκοτάδι στο οποίο έχει βυθιστεί η γκαρσονιέρα και η ζωή της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε