Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ένα υβριδικό συμπρωταγωνιστής του Robert Downey Jr

Ένα υβριδικό συμπρωταγωνιστής του Robert Downey Jr

Οδηγώντας το Acura στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «The Avengers», στο Λος Αντεζελς, ο «Iron Man» Robert Downey Jr δήλωσε πως το σπορ αυτοκίνητο δίκαια απέσπασε σημαντικό μέρος της προσοχής όλων.

Στην θέση του συνοδηγού καθόταν η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού Σούζαν. Το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο NSX Roadster κατασκευάστηκε αποκλειστικά για να συμμετάσχει στην ταινία The Avengers αλλά η Acura και η Honda θα το βγάλουν στην αγορά το 2013.

Θα τροφοδοτείται με τον ίδιο τρόπο όπως και το Acura Sport Hybrid. Δηλαδή έναν βενζινοκινητήρα V-6 και τρείς ηλεκτρικές μηχανές.

Οι δύο από αυτές θα λειτουργούν ανεξάρτητα και θα τροφοδοτούν τον μπροστινό άξονα. Η τρίτη, μαζί με την V6 θα δίνουν κίνηση στον οπίσθιο άξονα.


 

Η υβριδική τεχνολογία και οι διαφορετικοί τρόποι οδήγησης, με βενζίνη και με ηλεκτρικό, θα δίνουν στο όχημα τη δυνατότητα για κίνηση και στους τέσσερεις τροχούς.

Το σπορ αυτοκίνητο θα μπορεί να κινείται εξολοκλήρου με ηλεκτροκίνηση. Στην ταινία The Avengers θα πρωταγωνιστήσει άλλο ένα όχημα της Acura, το MDX.


 

 Η Acura, το τμήμα των πολυτελών οχημάτων της Honda,  έχει δεσμευτεί για την παραγωγή αποδοτικών μοντέλων αυτοκινήτων, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Το αεροδυναμικό σχέδιο των αυτοκινήτων της θα εξακολουθεί να υπάρχει, με χαμηλότερες εκπομπές ρύπων κατά την κίνηση τους αλλά και την παραγωγή τους.


 

Το εντυπωσιακό Acura θα το απολαύσει το κοινό, στα χέρια του ήρωα Tony Stark (Iron man) κατά κόσμον Robert Downey Jr, στις 4 Μάιου στις ΗΠΑ.

Υβριδικό Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε