Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο «ρυπαίνων πληρώνει» στη Θεσσαλονίκη

Ο «ρυπαίνων πληρώνει» στη Θεσσαλονίκη

Ενημέρωση για τις πρόσφατες αλλαγές στην περιβαλλοντική νομοθεσία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου από τον Σύνδεσμο  Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων και του επιχειρηματικού κόσμου για τια αλλαγές αυτές, όπως είναι ο νέος νόμος για την διαχείριση των αποβλήτων.

Η πρώτη ενότητα θα αφορά τις επιπτώσεις στις επιχειρήσεις από την αρχή «Ο ρυπαίνων πληρώνει».
 
Η Ειδική Γραμματέας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Μαργαρίτα Καραβασίλη θα αναπτύξει το θέμα της πρακτικής εφαρμογής της αρχής.
 
Η δεύτερη ενότητα θα αφορά τις επιπτώσεις στις επιχειρήσεις από το νέο πλαίσιο αδειοδότησης.
 
Ο Χημικός Μηχανικός στη Διεύθυνση Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής Κεντρικής Μακεδονίας Δρ. Ευάγγελος Ευθυμιάδης θα μιλήσει για τις τροποποιήσεις στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής αδειοδότησης (ν. 4014/2011)
 
Νομικοί θα αναλύσουν τη νέα νομοθεσία και τις επιπτώσεις από την μη εφαρμογή στην λειτουργία των επιχειρήσεων
 
Η ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΒΒΕ και το Enterprise Europe Network – Hellas, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 στις 17.00, στο ξενοδοχείο Porto Palace, στη Θεσσαλονίκη. 
 
Θα παραβρεθούν ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ κ. Νικόλαος Πέντζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ευθύμιος Φωτόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελευθέρων Χώρων του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας.
 

Επαγγέλματα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε