Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Έκλεψαν χαλκό βάρος ενός τόνου

Έκλεψαν χαλκό βάρος ενός τόνου

Έκλεψαν χαλκό από μηχανήματα εργοστασίου, σταθηκαν όμως άτυχοι γιατί τους αντιλήφθηκε ένας υπάλληλος. Μόλις τον είδαν εξαφανίστηκαν, ενώ ο υπάλληλος ενημέρωσε αμέσως τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που χτένισαν την περιοχή κοντά στο Κόκκινο Βοιωτίας.

 
Λίγα λεπτά αργότερα και δίπλα στο εργοστάσιο, εντόπισαν το αγροτικό αυτοκίνητο του ενός δράστη και δίπλα του ένας τόνος χαλκού που είχαν αφαιρέσει από το εργοστάσιο και το είχαν συσκευάσει προκειμένου να το φορτώσουν στο όχημά τους.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και επιστάμενες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα τον 38χρονο δράστη αλβανικής καταγωγής, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του συνεργού του.

Ο χαλκός, η αξία του οποίου φτάνει τα 25 χιλιάδες Ευρώ, δόθηκε στον διευθυντή του εργοστασίου ενώ κατασχέθηκε και το αγροτικό αυτοκίνητο.

Κρούσμα και στη Μαγνησία

 
Και στη Μαγνησία αναζητείται ένας 28χρονος που εγκατέλειψε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του φορτωμένο με 67 κιλά χαλκού, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν να κάνει πλιάτσικο σε εργοτάξιο στη Νέα Ιωνία.
 

Report it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε