Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Καιρός: Αέρας, βροχές και… κρύο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τη συμβουλή της… μαμάς για τη ζακέτα θα πρέπει να θυμηθούμε σήμερα καθώς οι άνεμοι ρίχνουν το θερμόμετρο και έτσι το πρωί και όταν πέσει ο ήλιος τη νύχτα η θερμοκρασία θα πέσει αρκετά, κοντά στους 15 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά και κάτω από τους 10 στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Οι άνεμοι κάνουν την αίσθηση του κρύου ακόμη μεγαλύτεροι, ωστόσο η θερμοκρασίες και σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι κοντά στους 23 με 25 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Μακεδονία – Θράκη:
Γενικά αίθριος καιρός με τους ανέμους από 4 ως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 ως 22 βαθμούς.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησος:
Λιακάδα με 10 ως 25 βαθμούς και ανέμους ανατολικούς 5 με 7 μποφόρ.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος:
Στις Σποράδες, και την ανατολική Στερεά ίσως βρέξει το πρωί, στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι αίθριος με βοριάδες που θα φτάνουν ως και τα 8 μποφόρ και τη θερμοκρασία απόμ 9 ως 23 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες – Κρήτη:
Ίσως υπάρξουν κάποιες λίγες βροχές στην Κρήτη το πρωί, όμως ο καιρός γενικά θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 7 και η θερμοκρασία από 15 ως 25 βαθμούς.
Ανατολικό Αιγαίο – Δωδεκάνησα:
Λιακάδες με τους ανέμους όμως να πνέουν με ένταση από 5 ως 7 μποφόρ και το μθερμόμετρο να δείχνει από 15 ως 25 βαθμούς Κελσίου.
Αττική:
Λίγα σύννεφα στα Ανατολικά, οι άνεμοι από 5 ως 7 μποφόρ θα κάνουν πιο έντονη την αίσθηση του κρύου και η θερμοκρασία αισθητά χαμηλότερη σε σχέση με χθες από 14 ως 22 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη:
Λιακάδα, όμως ο Ήλιος θα έχει… δόντια το πρωί με το θερμόμετρο στους 12 με 14 και το μεσημέρι να μην ξεπερνάει τους 22.

 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε