Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Καιρός: Δείτε που θα βρέξει και πότε

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο καιρός είναι τυπικά ανοιξιάτικος. Λιακάδες αλλά και μπόρες σχεδόν στις ίδιες περιοχές περιλαμβάνει το σκηνικό και σήμερα. Απαραίτητα αξεσουάρ… η ζακέτα και η ομπρέλα.

Οι δυτικοί άνεμοι δεν κάνουν και πολύ ευχάριστη την αίσθηση νωρίς το πρωί και τη νύχτα ρίχνοντας το θερμόμετρο κάτω από τους 10 στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ φέρνουν και μπόρες κυρίως στα ορεινά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 05 έως 24 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 06 ως 23 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 06 έως 25 βαθμούς κελσίου.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά.Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα δυτικά και βόρεια κυρίως ορεινά.Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 10 έως 24 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 08 έως 24 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Μεγάλο Σάββατο 15-04-2017

Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις σε Μακεδονία καιΘράκη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούνΝεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και θα σημειωθούν σποραδικοίΌμβροι στα κεντρικά και βόρεια καθώς και στα ορεινά των υπολοίπωνΠεριοχών.Ανεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί ασθενείς. Στα υπόλοιπα δυτικώνΔιευθύνσεων 3 με 5 και στα πελάγη μέχρι 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε