Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία – Που θα έχει βροχές και καταιγίδες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα και κατά τόπους ισχυρές στα ηπειρωτικά προβλέπει η ΕΜΥ για την Παρασκευή. Από το απόγευμα στην ανατολική και νησιωτική χώρα θα εξαπλωθούν οι βροχές.

Ο καιρός την Παρασκευή θα παρουσιάσει βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Σταδιακή επικράτηση βορείων ανέμων μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για ολόκληρη τη χώρα

Μακεδονία, Θράκη – Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα ανατολικά. Χιόνια στα ορεινά και βελτίωση από το απόγευμα στα δυτικά. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος – Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα ηπειρωτικά. Χιόνια στα ορεινά και βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος – Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά από τα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη – Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες όπου θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 14 ώες 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάννησα – Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές από το απόγευμα. Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Από το βράδυ βορειοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική – Καιρός: Λίγες νεφώσεις ου βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρο σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι: Μεταβλητοί 4 και σταδιακά βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη – Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε