Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κυρίως στα δυτικά οι βροχές σήμερα. Την ίδια το θερμόμετρο αναβαίνει κάπως κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως νωρίς το πρωί και τη νύχτα το κρύο μένει.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες στη δυτική Μακεδονία θα είναι αυξημένες.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί.Θερμοκρασια: από -4 (μείον 2) έως 13 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασια: από 5 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 έως 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από τις απογευματινές ώρες είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη Θεσσαλία.Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασια: από 1 έως 16 βαθμούς κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις.Ανεμοι: βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασια: από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τις πρωινές ώρες τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν.Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασια: από 6 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια του νομού 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί.Θερμοκρασια: από 2 έως 13 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 07-12-2016

Καιρός: στην Ήπειρο και τη Μακεδονία παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά κυρίως μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Χιόνια στα κεντρικά ορεινά καθώς και στα ορεινά της βόρειας Πελοποννήσου. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές τις βραδινές ώρες στις Κυκλάδες και την Κρήτη.Ανεμοι: στα δυτικά ανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα 4 με 6Μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση στα βόρεια. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε