Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Καιρός: Χιόνια σε Διόνυσο – Πεντέλη! Απαγορευτικό σε λιμάνια! Αναλυτική πρόγνωση για ολόκληρη τη χώρα

Φωτό από Weather-Greece Athens
Φωτό από Weather-Greece Athens

Νεφώσεις με τοπικές βροχές περιμένουμε στα ανατολικά και τα νότια το Σάββατο, καθώς και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά και βαθμιαία βελτίωση. Χιονίζει σε Διόνυσο και Πεντέλη! Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Ο χειμωνιάτικος καιρός επιστρέφει στην… καθημερινότητά μας, μετά από ένα ευχάριστο και αρκετά… ανοιξιάτικο διάλειμμα! Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο και θα έχουν ένταση 8 με 9 μποφόρ. Σε πολλές περιοχές της χώρας αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις, αλλά και χιόνια!

Την ίδια ώρα, σε ισχύ έχει τεθεί απαγορευτικό απόπλου για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Χιόνια στην Αττική!

Ήδη στα “λευκά” έχουν ντυθεί περιοχές όπως η Πεντέλη και ο Διόνυσος. Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του Weather-Greece Athens.

Δείτε στους παρακάτω χάρτες την χιονόπτωση σε ολόκληρη τη χώρα ανά τρίωρο, για σήμερα Σάββατο

Δείτε στους παρακάτω χάρτες την βροχόπτωση σε ολόκληρη τη χώρα ανά τρίωρο, για σήμερα Σάββατο

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Βροχές, ισχυρούς βοριάδες και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει ο μετεωρολόγος Νίκος Καντερές μιλώντας στο newsit.gr.

«Το Σάββατο βαθμιαία θα βελτιωθεί ο καιρός αλλα θα εχουμε τον γνωστό χειμωνιάτικο ήλιο με…δόντια γιατι οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε χαμηλά επιπεδα. Οι βοριαδες θα εξασθενίσουν ενω η Κυριακή θα ειναι καλύτερη μέρα ιδιαίτερα όμορφη», τονίζει.

«Μπορεί όμως την Κυριακή ο καιρός να βελτιώνεται, αλλά την Δευτέρα θα επιστρέψουμε στα σημερινά επίπεδα, με τον καιρο να χαλάει για ακόμη μια φορά. Στη δυτική στην κεντρική Ελλαδα θα έχουμε πάλι βροχές και χιόνια απο Δευτέρα και Τρίτη ενώ την άλλη βδομάδα θα εχουμε επίδραση νέου βαρομετρικού. Θα πρέπει να περιμένουμε αυτές τις εναλλαγές», καταλήγει ο κ. Καντερες.

Ακούστε αναλυτικά τον κ. Καντερέ:
 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

Χάρτες: poseidon.hcmr.gr 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε