Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

“Βουλιάζει” η Πάτρα! Διακοπές ρεύματος και… ποτάμια λόγω κακοκαιρίας! [vid,pics]

Φωτό από youtube.com
Φωτό από youtube.com

Συνεχίζονται τα προβλήματα από την κακοκαιρία που πλήττει από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου την πόλη της Πάτρας αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από το πρωί ολόκληρη τη χώρα έχει πλήξει και την Πάτρα. Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται στο νότιο τμήμα της πόλης, με τις περιοχές των Ιτεών, των Δεμενίκων και της Οβρυάς να είναι αυτές που έχουν πληγεί περισσότερο.

Στην οδό Κολοκοτρώνη στα Δεμένικα, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, ένα σκέπαστρο… πέταξε και μεταφέρθηκε εκατοντάδες μέτρα μακριά, με τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν πως μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Προβλήματα με πλημμύρες σημειώθηκαν σε όλο το Νότιο τμήμα της Πάτρας, με την Πυροσβεστική να καλείται για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα.

Να υπενθυμίσουμε ακόμη πως νωρίτερα μια γυναίκα στην Πάτρα παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από τα ορμητικά νερά!

Εδώ να σημειώσουμε πως για περίπου 10 λεπτά η πόλη έμεινε χωρίς ρεύμα λόγω προσωρινής βλάβης στο δίκτυο της Αρόης, ενώ διεκόπησαν προσωρινά οι επικοινωνίες και στην κινητή τηλεφωνία.

Καιρός: Σφοδρές καταιγίδες τώρα πλήττουν την Αττική!

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί περίπου 20 κλήσεις για κοπή δέντρων κι άντληση υδάτων τόσο μέσα στην Πάτρα, όσο από Αραχωβίτικα και Άγιο Βασίλειο. Υπήρξε, μάλιστα και σύντομη χαλαζόπτωση σε κάποια σημεία ενώ πολλοί φωτεινοί σηματοδότες από την διακοπή ρεύματος τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την Πάτρα

 

Πηγή: patrastimes.gr

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε