Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός: Κρύο και βροχές

Καιρός

Καιρός για πιο ζεστά ρούχα πλέον. Οι βοριάδες φέρνουν πτώση της θερμοκρασίας, ενώ συνεχίζονται και οι βροχές.

Ο Καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές στην κεντρική Μακεδονία. Σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια, που από τις απογευματινές ώρες θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα βόρεια. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στα νότια πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση. Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής μέχρι το μεσημέρι. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 22 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 03-10-2017

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην κεντρική Μακεδονία, τα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Ανεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις