Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Καιρός: Μικρό καλοκαιράκι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι βροχές είναι παρελθόν, αν και θα υπάρχουν κάποιες ομίχλες το θερμόμετρο θα συνεχίσει να ανεβαίνει και η υγρασία δεν θα είναι πρόβλημα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 07 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις που από τη νύχτα και από τα νοτιοδυτικά βαθμιαία θα πυκνώσουν.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 09 ως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 07 έως 23 βαθμούς κελσίου.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αραιές νεφώσεις.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αραιές νεφώσεις.Ανεμοι: στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική

Καιρός: αραιές νεφώσεις.Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασια: από 08 έως 22 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: αραιές νεφώσεις.Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 07 έως 20 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 21-03-2017

Καιρός: στα δυτικά και τα νότια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θαΑυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμαΣποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια 5 με 6Μποφόρ.Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε