Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Καιρός

Ο καιρός παραμένει άστατος, με αρκετό κρύο τη νύχτα και το πρωί, ενώ από σήμερα επανέρχονται σε πολλές περιοχές οι βροχές, αλλά και οι καταιγίδες.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη δυτική Μακεδονία οπού είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 13 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο. Από το βράδυ τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα ενταθούν. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έω 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 22 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. ερμοκρασια: από 15 έως 30 βαθμούς κελσίου.

 Πρόγνωση για αύριο Σάββατο

Καιρός: στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν στις βορειότερες περιοχές μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από τις βραδινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο πρόσκαιρα Τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο στα νότια.

 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις