Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

10 εκατομμύρια παιχνίδια ανακαλεί η Fisher Price

Σύμφωνα με την Fisher Price, μικρά τμήματα αποκολλώνται από τα παιχνίδια και καταλήγουν στο στόμα των παιδιών.

Οι αμερικανικές αρχές διέταξαν σήμερα την ανάκληση περισσότερων από 10 εκατομμυρίων παιχνιδιών της Fisher Price, συμπεριλαμβανομένων 7 εκατομμυρίων τρίκυκλων ποδηάτων, σχετικά με ζητήματα ασφαλείας.

“Οι καταναλωτές πρέπει να σταματήσουν άμεσα να χρησιμοποιούν τα προϊόντα που έχουν ανακληθεί αν δεν δοθεί κάποια άλλη οδηγία”, ανακοίνωσε η Επιτροπή για την ασφάλεια των καταναλωτικών αγαθών.

Σύμφωνα με την Fisher Price, μικρά τμήματα αποκολλώνται από τα παιχνίδια και καταλήγουν στο στόμα των παιδιών. Το πρόβλημα των τρίκυκλων εντοπίστηκε σε ένα πλαστικό κλειδί το οποίο εξέχει και μπορεί να τραυματίσει το παιδί.

Εκτός από τα 7 εκατομμύρια τρίκυκλα (Fisher Price Trikes και Tough Trikes), ανακαλούνται περίπου 950.000 Healthy Care, Easy Clean και Close to Me High Chairs, περίπου 100.000 Fisher-Price Little People Wheelies Stand ‘n Play Rampway και περίπου 2.8 εκατομμύρια Baby Playzone Crawl & Cruise Playground, Baby Playzone Crawl & Slide Arcade, Baby Gymnastics Play Wall, Ocean Wonders Kick & Crawl Aquarium, 1-2-3 Tetherball, Bat & Score Goal.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε