Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

12χρονο κοριτσάκι πεθαίνει στα χέρια του πατέρα της

Η 12χρονη Holly στην αγκαλιά του πατέρα της
Η 12χρονη Holly στην αγκαλιά του πατέρα της
Άλλη μια ιστορία συγκλονίζει τον κόσμο, με τον θάνατο μυστήριο ενός 12χρονου κοριτσιού που πέθανε στα χέρια του πατέρα της. Της είχαν κάνει κόλαση την ζωή οι συμμαθητές της.

Ο τραγικός πατέρας δεν μπορεί να πιστέψει πως το 12χρονο αγγελούδι του πέθανε στα χέρια του λίγο μετά την επιστροφή του από το σχολείο. Ο θάνατος της όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη αφού οι γιατροί δεν μπορούν να καταλάβουν το πως πέθανε το κοριτσάκι.
  
Η Holly Stuckey’s πέθανε ξαφνικά μέσα στα χέρια του πατέρα της. Ήταν το μονοαδικό παιδί της οικογένειας και όλοι μιλάνε για ένα ήσυχο και αθώο αγγελούδι.
  
“Ο κόσμος την κορόιδευε επειδή δεν ήξερε πολλά πράγματα για το σεξ. Ήταν μόνο 12 ετών. Τι να γνωρίζει δηλαδή;” αναρρωτήθηκε ο πατέρας της, Κλάιβ.
 
“Ήταν ένα όμορφο και αθώο κοριτσάκι αλλά τα παιδιά στο σχολείο την κορόιδευαν και άρχισαν να την φωνάζουν λεσβία επειδή δεν ήξερε πολλά πράγματα για το σεξ και επειδή δεν ανταποκρινόταν στα φλερτ των συμμαθητών της. Λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει δεν πήγαινε πουθενά μόνη της. Ήθελε συνέχεια να είμαι μαζί της”, συμπλήρωσε ο 42χρονος Κλάιβ.
Οι γονείς του 12χρονου κοριτσιού. ΦΩΤΟ Daily Mail
Ο πατέρας της είπε πως βρήκε στο δωμάτιο της δεκάδες γράμματα που περιέγραφε πως οι συμμαθητές της, την πείραζαν καθημερινα. “Όλα τα γράμματα της ήταν σε θλίψη και πόνο και μάλλον αυτό της προκάλεσε σοβαρό πόνο στην καρδιά. Είχε πρόβλημα με την καρδιά της από μικρή και όλη αυτή η ψυχολογική πίεση που δεχόταν την έκανε ακόμη πιο ευάλωτη με αποτέλεσμα τελικά να πεθάνει”!
 
Στην ηλικία των 8 η Holly είχε παραπονεθεί για πόνους στο στήθος και ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τελικά διαπιστώθηκε ότι είχε ένα μικρό πρόβλημα με την καρδιά της.
 
Ο πατέρα της έχει εκπαιδευτεί σε πρώτες βοήθειες όμως δεν κατάφερε να κάνει κάτι για να την σώσει. “Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πεθαίνει το παιδί σου μέσα στα χέρια σου και εσύ να μην μπορείς να κάνεις κάτι”.
 
Σε ένα από τα γράμματα της η μικρή Holly γράφει: “ Σας μισώ για αυτό που μου κάνετε. Αισθάνομαι ένα τίποτα”!

Ένα από τα γράμματα της μικρής Holly. ΦΩΤΟ DAILY MAIL

 
Ο Κλάιβ έδωσε ήδη στην αστυνομία τα ονόματα 13 παιδιών που θεωρεί ότι ευθύνονται για τον θάνατο της κόρης του. Η έρευνα έχει ξεκινήσει και ήδη αρκετοί μαθητές αλλά και δάσκαλοι από το σχολείο έχουν καταθέσει για την υπόθεση αυτή.
 
Μάλιστα μετά την υπόθεση αυτή κι άλλα παιδιά έχουν παραπονεθεί στους γονείς τους ότι δέχονται συχνά υβριστικά και κοροϊδευτικά σχόλια από τους συμμαθητές τους.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε