Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

14χρονες μαθήτριες εκδίδονται για λίγα ευρώ!

14χρονες μαθήτριες εκδίδονται για λίγα ευρώ!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τη συμμετοχή ανήλικων μαθητριών σε κύκλωμα πορνείας στην Πάφο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ανήλικες μαθήτριες εκδίδονται έναντι αμοιβής η οποία μάλιστα τις περισσότερες φορές δεν ξεπερνά ούτε το συνηθισμένο χαρτζιλίκι.

Τα ανήλικα κορίτσια προέρχονται κυρίως από φτωχές και προβληματικές οικογένειες οι οποίες αδυνατούν να τις συντηρήσουν οικονομικά αλλά και να τις ελέγξουν.

Η κατάσταση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή αφού σε αρκετές περιπτώσεις οι νεαρές πέφτουν θύματα εκβιασμού και εκμετάλλευσης από επιτήδειους, οι οποίοι αφού ικανοποιήσουν τις δικές τους ορέξεις στη συνέχεια τις “πλασάρουν” και σε άλλα άτομα. Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι για να τις εκβιάσουν τις βιντεογραφούν και τις απειλούν με δημοσιοποίηση του βίντεο στο διαδίκτυο. Σε πολλές περιπτώσεις η σεξουαλική εκμετάλλευση συνοδεύεται και από χρήση ναρκωτικών ενώ κάποιοι από τους “πελάτες” είναι άτομα υπεράνω πάσης υποψίας.

Τέλος, μεγάλη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ενώ κάποιοι γονείς είναι ενήμεροι για την ανάμιξη των παιδιών τους σε υποθέσεις πορνείας, δεν προβαίνουν σε καμία καταγγελία  υπό τον φόβο του κοινωνικού στιγματισμού τους ενδεχομένως και διασυρμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλεία: Εκδίδουν τα ανήλικα παιδιά τους, για 5 και 10€!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε