Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

15χρονη έβλεπε να δέρνουν άγρια ανήλικο αγόρι και το βιντεοσκοπούσε!

Όχι μόνο παρακολουθούσε… απαθής όσα γίνονταν μπροστά στα μάτια της, αλλά μετά ανέβασε το «κατόρθωμα» των φίλων της και στο YouTube!

Το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ανήλικου αγοριού, ασιατικής καταγωγής, από επτά συνομήλικούς του, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Και είναι πραγματικά σοκαριστικό να βλέπει κάνεις έξι αγόρια να κλωτσούν, να σέρνουν από τα μαλλιά, να βρίζουν ένα παιδί.

Όπως σοκαριστικό είναι να βιντεοσκοπείς την επίθεση και να μην κάνεις τίποτα για να τη σταματήσεις.

Όλα τα παραπάνω έγιναν σε ένα σοκάκι του Σικάγο. Η 15χρονη, μάλιστα, σύμφωνα με τις αρχές, έπαιξε ακόμη ένα ρόλο στην υπόθεση: ήταν το δόλωμα για να βρεθεί το θύμα στο σοκάκι πίσω από ένα δημοτικό σχολείο, όπου τον περίμεναν οι υπόλοιποι έξι της συμμορίας.

Αφού τον έδειραν, του έκλεψαν 180 ευρώ και τα αθλητικά του παπούτσια. Αναγκάστηκε να περπατήσει ξυπόλυτος στο χιόνι για να ζητήσει βοήθεια.

Η επίθεση έγινε το απόγευμα της Κυριακής και το βίντεο ανέβηκε στο YouTube λίγη ώρα μετά. Μόνο που η 15χρονη δε σκέφτηκε ότι η φαεινή ιδέα της θα οδηγούσε την αστυνομία σε εκείνη και τους «θαρραλέους» φίλους της…

Οι έξι από τους επτά διώκονται ως ανήλικοι, ενώ ο 17χρονος Ρέιμοντ Παλομίνο διώκεται ως ενήλικος για κλοπή και για βιαιοπραγία. Ο 17χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία από τον ίδιο τον πατέρα του.

Οι υπόλοιποι, τρεις 16χρονοι, τρεις 15χρονοι και το κορίτσι που βιντεοσκόπησε την επίθεση έχουν ήδη μεταφερθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα ανηλίκων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε