Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

15χρονος έκαψε την πρώην φίλη του και την αδελφή της εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης

Λέγεται ότι ο νεαρός Ακμόλ είχε επανειλημμένα απειλήσει την οικογένεια της πρώην φίλης του μετά την απόρριψή του από την άτυχη μικρή.

Ένας έφηβος ηλικίας 15 χρόνων καταδικάστηκε σήμερα από δικαστήριο του Λονδίνου σε ποινή κάθειρξης 23 ετών, γιατί το 2009 έβαλε φωτιά σε ένα σπίτι στη βρετανική πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί δύο άνθρωποι , μεταξύ των οποίων και η πρώην φίλη του με την οποία είχαν τσακωθεί.

Πρόκειται για τον Ακμολ Μίαχ που την εποχή της αποτρόπαιας πράξης του ήταν μόλις 14 χρόνων και τον συνεργό του και εξάδελφό του Σιχαμπουντίν Σούντχερι 21, ετών, που καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 21 ετών.

Και οι δύο αρνήθηκαν τις κατηγορίες αλλά το δικαστήριο δέχτηκε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία που διέθετε ήταν αρκετά για την καταδίκή τους.

Στις 21 Ιουνίου πέρυσι οι δύο καταδικασθέντες έριξαν μεγάλη ποσότητα βενζίνης στο χόλ του σπιτιού της 15χρονης πρώην φίλης του Ακμόλ και η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε στην ξύλινη εσωτερική σκάλα και στον επάνω όροφο. Νεκρές από εγκαύματα βρέθηκαν οι δύο κόρες της οικογένειας η 15χρονη Μαλέχα και η 21χρονη Ναμπίχα, που επρόκειτο μάλιστα να παντρευτεί σε λίγες ημέρες, ενώ η μητέρα με τα άλλα δύο αγόρια παιδιά της τραυματίστηκαν σοβαρά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε