Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

17χρονος πήγε για selfie κι έριξε μπουνιά στον Ραχόι! (ΒΙΝΤΕΟ)

17χρονος πήγε για selfie κι έριξε μπουνιά στον Ραχόι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό ωμής βίας και μάλιστα εναντίον του Ισπανού πρωθυπουργού, Μαριάνο Ραχόι, έγινε στην Ισπανία. Το βίντεο είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Όπως φαίνεται, οι δειλές και τραμπούκικες επιθέσεις εναντίον πολιτικών προσώπων δεν είναι μόνο… ελληνικό φαινόμενο. Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, έπεσε θύμα μίας σκληρής επίθεσης, η οποία μάλιστα καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Την είδηση και το βίντεο παρουσιάζει η ηλεκτρονική έκδοση της El Pais, με τις εικόνες να είναι εξοργιστικές. Ο Ισπανός πρωθυπουργός βρίσκεται σε μία προεκλογική εκδήλωση στην επαρχία της Ποντεβέδρα, ανάμεσα σε δεκάδες ανθρώπους.

Ξαφνικά, ένας νεαρός άνδρας που βρίσκεται δίπλα του, τον χτυπάει με φοβερή δύναμη στο πρόσωπο, ενώ φυσικά μετά την τραμπούκικη επίθεση ακολούθησε πανδαιμόνιο!

Δείτε το βίντεο:

 

 

Σύλληψη ενός 17χρονου!

Η El Pais αναφέρει πως ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί και μάλιστα πρόκειται για ένα… παιδί, μόλις 17 ετών! Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ο δράστης της επίθεσης πλησίασε… ήρεμα τον Ισπανό πρωθυπουργό, με την πρόφαση πως ήθελε να βγάλει μία selfie.

Το όνομά του ανακοινώθηκε πως είναι Andrés de V. και όπως φαίνεται και στις εικόνες έπιασε… στον ύπνο την φρουρά του Μαριάνο Ραχόι.

Το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό, που έσπασαν τα γυαλιά του Ισπανού πρωθυπουργού, του οποίου το πρόσωπο ήταν φυσικά… κατακόκκινο μετά την επίθεση.

Πηγή φωτό: El Pais / MÓNICA PATXOT

Το περιστατικό έγινε σε έναν πεζόδρομο της πόλης, στην οποία ο Μαριάνο Ραχόι έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Ο πρόεδρος Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας, αποχώρησε από το σημείο λίγη ώρα μετά την επίθεση.

Επίσης με “τιτίβισμά” του ο Μαριάνο Ραχόι ενημέρωσε τους ακόλουθούς του στο twitter πως είναι καλά στην υγεία του.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε