Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

19χρονος κλωτσούσε καρκινοπαθή στο κεφάλι!

Σοκ στη Βρετανία έχει προκαλέσει η υπόθεση του 19χρονου Ρις Κεντ ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια καρκινοπαθή που είχε μόνο τρεις μήνες ζωής.

Ο Κεντ έδειρε άγρια τον 62χρονο Κεν Όλιβερ έξω από το σπίτι του και μπροστά στα μάτια της γυναίκας και της τρίχρονης εγγονής του. Ο λόγος; Νόμιζε ότι ήταν ο πατέρας μίας κοπέλας με την οποία είχε “προηγούμενα”.

Ο άτυχος καρκινοπαθής έμεινε να κείται σε μία λίμνη αίματος, με σπασμένο κόκκαλο κάτω από το μάτι και με εκτεταμένο πρήξιμο στο μάτι και στο πρόσωπο καθώς επίσης και με εξάρθρωση δακτύλου. Πριν από τέσσερις εβδομάδες ο 62χρονος είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης του ενός τρίτου του πνεύμονα του στο νοσοκομειό Κουίνς του Έσεξ.

Ο νεαρός παραδέχτηκε ότι εκείνος ήταν που χτύπησε άγρια τον ηλικιωμένο καρκινοπαθή ωστόσο στο δικαστήριο υποστήριξε ότι εκείνος είναι το θύμα της υπόθεσης καθώς δέχεται από τότε απειλητικά μηνύματα στο Facebook. To δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο με εξάμηνη εγγύηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ το 62χρονος παρακολουθούσε έκπληκτος, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

“Θα ήθελα να τον δω να μπαίνει φυλακή. Πριν καλά καλά καταλάβω τι είχε γίνει με κλωτσούσε στο κεφάλι λες και ήταν μπάλα του ποδοσφαίρου. Ο δικηγόρος του λέει ότι νοιώθει ενοχές για αυτό που έγινε αλλα όταν τον είδα στο δικαστήριο με ειρωνεύτηκε” είπε ο κ. Όλιβερ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε