Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

20 χρονια κάθειρξη σε 40χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά 8 μαθητές

20 χρονια κάθειρξη σε 40χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά 8 μαθητές
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.12.2010 | 07:39
Πρώτη δημοσίευση: 22.12.2010 | 07:39

Ομολόγησε στο δικαστήριο τις απάνθρωπες πράξεις του. Κακοποιούσε σεξουαλικά 8 μαθητές σχολείου που ο ίδιος είχε ιδρύσει για παιδιά του δρόμο στην Αϊτή.

Ένας Αμερικανός υπήκοος που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση παιδιών στην Αϊτή καταδικάστηκε σε ποινή 20 ετών κάθειρξης από δικαστήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες χθες Τρίτη, ανέφερε δικαστική πηγή.
 
Ο Ντάγκλας Πέρλιτζ, 40 ετών, καταδικάστηκε σε 235 μήνες κάθειρξη από δικαστήριο στο Νιου Χέιβεν του Κονέκτικατ· αναμένεται να εκτίσει τα 10 έτη και κατόπιν να απελευθερωθεί αλλά να βρίσκεται υπό παρακολούθηση.
 
Σύμφωνα με ομοσπονδιακές εισαγγελικές πηγές ο Πέρλιτζ--ο οποίος είχε ομολογήσει τον Αύγουστο--κρίθηκε ένοχος για σεξουαλικές επιθέσεις και κακοποίηση τουλάχιστον οκτώ παιδιών σε μια περίοδο 10 ετών. Τα θύματά του ήταν παιδιά των δρόμων.
 
Το 1997, ο καταδικασθείς είχε ιδρύσει στο Καπ Αϊτιέν, στο βόρειο τμήμα της Αϊτής, ένα σχολείο αρρένων που είχε ονομάσει "Πρόγραμμα Πιερ Τουσάν", με μαθητές κυρίως παιδιά των δρόμων. Μαθητές του κατέθεσαν στην δίκη του ότι απειλούσε να τους "πετάξει ξανά στον δρόμο" εάν δεν ενέδιδαν.   Διαδώστε αυτό το άρθρο