Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

21χρονος σκόπευε να σκοτώσει τον Μπαράκ Ομπάμα

21χρονος σκόπευε να σκοτώσει τον Μπαράκ Ομπάμα

Το αρχικό σχέδιο του Κουάτζι Ναφις ήταν να τινάξει στον αέρα την ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, στη Νέα Υόρκη. Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν ήταν το μοναδικό που είχε στο μυαλό του…

Ο 21χρονος από το Μπαγκλαντές συνελήφθη την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη γιατί σκόπευε να τινάξει στον αέρα το κτίριο της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.
Ο νεαρός Μπαγκλαντεσιανός στο δικαστήριο
Ο νεαρός, που βρισκόταν στις ΗΠΑ με φοιτητική βίζα τους τελευταίους 10 μήνες, προσπάθησε να πυροδοτήσει αυτοκίνητο παγιδευμένο με 1000 λίβρες (σχεδόν 500 κιλά) εκρηκτικά, το οποίο είχε παρκάρει έξω από το κτίριο της τράπεζας, μόλις μερικά τετράγωνα μακριά από το σημείο όπου βρίσκονταν οι Δίδυμοι Πύργοι.

Λέγεται πως ο 21χρονος είχε καταγράψει σε video την επιθυμία του να καταστρέψει την Αμερική. Σύμφωνα με τον κομισάριο της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Ρέιμοντ Κέλι, ο Ναφίς είχε βάλει στο στόχαστρό του και κάποιον αξιωματούχο. Και σύμφωνα με πηγές, αυτός δεν ήταν άλλος από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.
Το σπίτι του στο Κουίνς
Το FBI έχει φτάσει ήδη στο συμπέρασμα ότι ο Ναφίς δρούσε για λογαριασμό της Αλ Κάιντα και είχε πάει στις ΗΠΑ με σκοπό να ξεκινήσει τζιχάντ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πυροβολισμοί στο αρχηγείο του Ομπάμα

“Θα μας κάνεις σαν την Ελλάδα!” είπε ο Ρόμνεϊ στον Ομπάμα – Όσα έγιναν στο debate (VIDEO)

Δυο μέρες πριν τις εκλογές… θα ξανασκοτώσουν τον Οσαμα Μπιν Λάντεν!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε