Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Bροχή 11 Αθήνα Αναλυτικά

23 γυναίκες πίσω από κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

23 γυναίκες πίσω από κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.05.2011 | 18:48
Πρώτη δημοσίευση: 20.05.2011 | 18:29

Οι 23 γυναίκες είναι όλες Σουηδές, από διάφορες πόλεις της χώρας ηλικίας από 38 έως 70 χρόνων και δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Σουηδός εισαγγελέας απήγγειλε σήμερα κατηγορίες κατά 23 γυναικών και ενός άνδρα για την κατοχή και διανομή φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας, έγινε γνωστό από το δικαστήριο της πόλης Φάλουν (κέντρο).

Ο μόνος άνδρας που εμπλέκεται είναι ο 42χρονος Λαρς Σκόγκλουνγκ, ο οποίος θεωρείται ο 'εγκέφαλος' του δικτύου, οι γυναίκες μέλη του οποίου μοίραζαν μέσω Διαδικτύου έναν μεγάλο αριθμό πορνογραφικών φωτογραφιών μικρών παιδιών.

Οι 23 γυναίκες είναι όλες Σουηδές, από διάφορες πόλεις της χώρας ηλικίας από 38 έως 70 χρόνων και δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Δύο εξ αυτών είχαν επεκτείνει τη δουλειά τους και εκτός από φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας μοίραζαν και πορνογραφικό υλικό με ενήλικους.

Ο κ. Σκόγκλουνγκ που συνελήφθη τον Σεπτέμβριο είχε στην κατοχή του 1.181 φωτογραφίες και 40 βίντεο που σύμφωνα με το δικαστήριο αφορούν παιδική πορνογραφία.

"Εκατόν δεκαπέντε από τις φωτογραφίες και 37 από τα βίντεο απεικονίζουν παιδάκια πολύ μικρής ηλικίας, θύματα βίας και εξαναγκασμού που πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρακτικές ιδιαίτερα σκληρές", αναφέρεται στο κατηγορητήριο.

Ο εμπνευστής του δικτύου παιδικής πορνογραφίας αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έξι και πλέον ετών ενώ οι γυναίκες που οικειοθελώς συνεργάζονταν μαζί του, βρίσκοντας πελάτες μέσω του Διαδικτύου, αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης έως δύο χρόνων.

Η δίκη τους θα γίνει φέτος το Φθινόπωρο.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook