Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

23χρονος κατέσφαξε την οικογένειά του! Τέσσερις νεκροί και άλλοι 4 σοβαρά τραυματίες

23χρονος κατέσφαξε την οικογένειά του! Τέσσερις νεκροί και άλλοι 4 σοβαρά τραυματίες

Αιματοκύλισε όλη του την οικογένεια! Ένας νεαρός Ούγγρος σκότωσε σήμερα με μια μασέτα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του και τραυμάτισε σοβαρά άλλα τρία μέσα στο σπίτι του σε ένα χωριό της Ουγγαρίας προτού συλληφθεί από την αστυνομία.

Ο Γιούτας Τσάναντ Χόρβατ, 23 ετών, σκότωσε τον πατέρα του, τον αδελφό του και τους δύο παππούδες του, τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του, την αδελφή του και ένα άλλο μέλος της οικογένειάς του προτού τραπεί σε φυγή.

“Τα θύματα φέρουν αρκετά τραύματα (…) ήταν μια βάναυση ενέργεια, αυτό μπορώ να πω μόνο”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι ο άνδρας χρησιμοποίησε μάλλον μια μεγάλη μασέτα για να σκοτώσει τα θύματά του.

Ο νεαρός συνελήφθη γύρω στις 13:30 ώρα Ελλάδος σε έλος κοντά στο σπίτι του στο χωριό Κουλκς, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Δούναβη και 60 χιλιόμετρα νότια της Βουδαπέστης, από μονάδα επέμβασης της αντιτρομοκρατικής αστυνομίας, καθώς προσπαθούσε να διαφύγει.

Οι τραυματίες είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία γύρω στις 09:55 ώρα Ελλάδος. Η μονάδα της αντιτρομοκρατικής μετέβη στην περιοχή από τη Βουδαπέστη και περικύκλωσε τη συνοικία στην οποία βρίσκεται το σπίτι στο οποίο έγινε το φονικό. Για την επιχείρηση αυτή είχαν κινητοποιηθεί σχεδόν 135 αστυνομικοί, υποστηριζόμενοι από ελικόπτερα και πλοία της αστυνομίας.

Τα κίνητρα του 23χρονου δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, καθώς οι τραυματίες νοσηλεύονται και δεν είναι ακόμη σε θέση να απαντήσουν σε ερωτήσεις της αστυνομίας.

Ωστόσο η αστυνομία πιστεύει ότι η φονική αυτή ενέργεια ήταν αποτέλεσμα οικογενειακής διαμάχης, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι επρόκειτο για ρύθμιση λογαριασμών.

Οι κάτοικοι του μικρού χωριού τελούν υπό κατάσταση σοκ, ενώ ο δήμαρχος του Κουλκς, Τσάμπα Κις, δήλωσε ότι επρόκειτο για μια “φυσιολογική” οικογένεια.

“Είμαστε σοκαρισμένοι, έχουμε παραλύσει, ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο σε ένα τόσο ήσυχο μικρό χωριό”, δήλωσε ο Μίχαλι Σίνκα, ο οποίος ζει μερικά σπίτια πιο κάτω από αυτό στο οποίο έγινε το μακελειό.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε