Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

23χρονος σε κατάσταση αμόκ σκότωσε τέσσερα άτομα

Ο νεαρός τραυμάτισε άλλους 4 στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Τέσσερις πολίτες της Νέας Υόρκης έχασαν τη ζωή τους σήμερα και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά όταν δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι από έναν άνδρα που βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ και ο οποίος τελικά συνελήφθη απο την αστυνομία.

Ο δράστης συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα) σε σταθμό του μετρό στην Τάιμ Σκουέαρ στην τουριστική καρδιά του Μανχάταν, την ώρα που ετοιμαζόταν να μαχαιρώσει και πέμπτο πολίτη.

Η δράση του νεαρού άνδρα ξεκίνησε 28 ώρες νωρίτερα από το Μπρούκλιν και ειδικά σε περιοχή όπου ζούν κυρίως Ρώσοι μετανάστες. Εκεί, μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατριό του, την πρώην φίλη του και τη μητέρα της. Στη συνέχεια έκλεψε ένα αυτοκίνητο και χτύπησε θανάσιμα έναν πεζό ενώ τραυμάτισε και έναν άκόμα. Κατόπιν άφησε το αυτοκίνητο και με το μαχαίρι στα χέρια του επιτέθηκε σε τέσσερις Νεοϋρκέζους εκ των οποίων οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι άλλοι δύο τραυματίες είναι ο ιδιοκτήτης του κλεμένου αυτοκινήτου και ένας οδηγός ταξί που επιχείρησε να συλλάβει το δράστη.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ανακρίνει τον 23χρονο αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη και τα αίτια της επίθεσής του κατά αγνώστων πολιτών της Νέας Υόρκης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε