Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

25χρονια φυλάκιση σε παιδεραστή – Βίαζε ανήλικα κορίτσια

Χρησιμοποιούσε ως δόλωμα τέσσερα σκυλάκια που είχε στην αυλή του. Βίαζε ανήλικα κοριτσάκια της γειτονιάς. Τα βίασε κολπικά και πρωκτικά. Δικαστές: Εκδήλωση αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων

Εικοσιπέντε χρόνια φυλάκισης επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε 44χρονο πατέρα δύο ενηλίκων παιδιών. Ο 44χρονος παραδέχτηκε ενοχή σε κατηγορίες βιασμού δύο ανηλίκων κοριτσιών ηλικίας 6 και 8 χρόνων αντίστοιχα και άσεμνων επιθέσεων σε βάρος άλλων έξι ηλικίας από 8 μέχρι 11 χρονών.

Με δόλωμα τέσσερα σκυλάκια, ο ένοχος προσέγγιζε κοριτσάκια της γειτονιάς, τα οποία τον επισκέπτονταν στο σπίτι του για να παίξουν με τα ζώα.

Οι αποτρόπαιες πράξεις του κατηγορουμένου έγιναν πέρσι το Μάρτη όταν, ενώ τα δύο από τα κοριτσάκια ηλικίας 6 και 8 ετών έπαιζαν με τα ζώα στο σπίτι του, τα έριξε στο κρεβάτι, τα έδυσε και τα ανάγκασε να του κάνουν στοματικό έρωτα. Στη συνέχεια τα βίασε κολπικά και πρωκτικά.

Όπως αποκαλύφθηκε, την εξάχρονη την είχε βιάσει ακόμη δύο φορές σε άλλες περιπτώσεις.

Δικαστές: Εκδήλωση αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων

Οι Δικαστές του Κακουργιοδικείου Μιχάλης Χριστοδούλου, Αλέκος Παναγιώτου και Σταύρος Σταύρου έκαναν λόγο «για περίπτωση εκδήλωσης αρρωστημένων και επικίνδυνων σεξουαλικών ορέξεων, οι οποίες στρέφονται όχι μόνο εναντίον των  πλέον αθώων και ανυπεράσπιστων μελών μιας κοινωνίας, αλλά ταυτόχρονα και εναντίον των οικογενειών τους και της κοινωνίας γενικότερα».

Πηγή: Sigmalive.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε