Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

27χρονος σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

27χρονος σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τη Βουλγαρία. 27χρονος με ψυχικά προβλήματα σκότωσε τη μητέρα, τον πατέρα, τον αδερφό και τη γιαγιά του και μετά αυτοκτόνησε.

Η πενταμελής οικογένεια βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Γκότσε Ντέλτσεφ της Σόφιας, αργά το βράδυ της Πέμπτης. Τους βρήκε η γειτόνισσα και οικογενειακή φίλη, που ανησύχησε γιατί είχαν να δώσουν σημεία ζωής σχεδόν μια εβδομάδα.

Κατά πάσα πιθανότητα, η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Θύματα είναι τα μέλη της οικογένειας Σάβοφ: η 74χρονη γιαγιά, ο 54χρονος γιος της, η 55χρονη γυναίκα του και τα δυο παιδιά, ηλικίας 27 και 21 ετών.

Την Πέμπτη, η Ζανέτα Μπορίσοβα που μένει στο διπλανό διαμέρισμα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το εφεδρικό κλειδί που της είχε δώσει η οικογένεια Σάβοφ. Ανησύχησε γιατί όλη την εβδομάδα τα παράθυρα του διαμερίσματος της οικογενείς είχαν μείνει κλειστά και δεν ακουγόταν κανένας θόρυβος.

Ανοίγοντας την πόρτα, η γειτόνισσα είδε το πτώμα της γιαγιάς Ζτράφκα Σάβοβα στο χολ, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Ήταν λίγο μετά τις εννέα το βράδυ.
Τις υπόλοιπες σορούς ανακάλυψε σε άλλα δωμάτια η αστυνομική περίπολος κατά την επιθεώρηση του τόπου του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Σόφιας Βαλέρι Ιορντάνοφ η εγκληματολογική υπηρεσία υποπτεύεται ότι δράστης του φοβερού εγκλήματος είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Βλαντίμιρ, που είχε ψυχικά προβλήματα. Σύμφωνα με την προκαταρκτική υπόθεση των εγκληματολόγων για άγνωστους προς το παρόν λόγους ο νεαρός άνδρας δολοφόνησε τους συγγενείς του και μετά αυτοκτόνησε.

Οι πρώτες έρευνες δείχνουν πως τα θύματα έχουν υποστεί πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς, μαχαίρι. Εντοπίστηκαν επίσης τέσσερις κάλυκες, προερχόμενοι κατά πάσα πιθανότητα από το πιστόλι του πατέρα Σάβοφ, ο οποίος ήταν απόστρατος αξιωματικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ: σκότωσε τρεις ανθρώπους και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του κι αυτοκτόνησε

Χτύπησε με σφυρί τον φρουρό της Βουλής, έκλεψε το όπλο του κι αυτοκτόνησε

91χρονος σκότωσε την 81χρονη γυναίκα του και αυτοκτόνησε στη Βάρκιζα – Τι γράφει το σημείωμα στα παιδιά τους

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε