Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Το μπούστο 28χρονης γίνεται μήλο της έριδος για Ρωσία – Ουκρανία (ΦΩΤΟ)

Το μπούστο 28χρονης γίνεται μήλο της έριδος για Ρωσία – Ουκρανία (ΦΩΤΟ)

Το όνομά της είναι Μαρία Ζάρινγκ, είναι 28 ετών και γεννημένη στην Κριμαία. Τα πλούσια κάλλη της γίνονται ακόμη ένα πεδίο… διαμάχης για τη Ρωσία και την Ουκρανία!

Ο πόλεμος της προπαγάνδας ανάμεσα στη Μόσχα και το Κίεβο απέκτησε ακόμη ένα επεισόδιο. Και τι επεισόδιο! «Φωτιά»!

Στη μέση της νέας ρωσο-ουκρανικής διαμάχης η καλλίπυγος Μαρία Ζαρινγκ με το εντυπωσιακό μπούστο, την οποία η Ρωσία ανακήρυξε Μις… φυσική ομορφιά!
Η 28χρονη γεννήθηκε στην Κριμαία, η οποία όμως πριν μερικούς μήνες αποσχίστηκε από την Ουκρανία και τώρα ανήκει στη Ρωσία.

Η ανακήρυξή της σε κορυφαία φυσική ομορφιά της Ρωσίας προκάλεσε αντίδραση από πλευράς Κιέβου, που τη Μόσχα πως επέλεγε την 28χρονη με καταγωγή από την Κριμαία γιατί ήθελε να ταπεινώσει την Ουκρανία! Μάλιστα, το Κίεβο υποστηρίζει πως το στήθος της δεν είναι… φυσικό αλλά προϊόν πλαστικής επέμβασης…

Εκείνη, πάντως, δηλώνει πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την πολιτική και δηλώνει υπερήφανη για το στήθος της! «Είμαι περήφανη για το στήθος μου, για το σώμα μου, για τον τίτλο μου και για την πατρίδα μου», είπε.

Η 28χρονη που ζει πλέον στη Μόσχα, δούλευε σε γραφείο μάρκετινγκ αλλά το 2011 άλλαξε… καριέρα, όταν κέρδισε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό με… βρεγμένα μπλουζάκια!

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε