Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η 3χρονη που γλίτωσε από συντριβή αεροπλάνου [vid]

Η 3χρονη που γλίτωσε από συντριβή αεροπλάνου [vid]

Ήταν μέσα στο μήνα που οι διασώστες άκουσαν τα δάκρυα της 3χρονης Zhasmina Leontyeva στα συντρίμμια ρωσικού επιβατικού αεροπλάνου.

Μοναδικός επιζών της μοιραίας πτήσης, η 3χρονη Zhasmina Leontyeva μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Πήρε εξιτήριο εγκαίρως για τα Χριστούγεννα.

Οι διασώστες την είχαν ακούσει να κλαίει ενώ έψαχναν στα συντρίμμια του μοιραίου αεροπλάνου. Το αεροπλάνο έπεσε από ύψος 300 ποδιών στα δάση ενώ ετοιμαζόταν να προσγειωθεί. Οι άλλοι έξι επιβάτες και το πλήρωμα πέθαναν μετά τη συντριβή.

Φύλακας άγγελος για 3χρονη

Η Zhasmina έσπασε το πόδι της αλλά δεν είχε σοβαρά τραύματα. Οι γιατροί και η οικογένειά της λένε ότι έχει “φύλακα άγγελο”. Μπορεί τώρα να επιστρέψει σπίτι της για τις γιορτές.

“Νομίζω ότι είναι θαύμα που επέζησε. Ήταν πρόνοια του Θεού. Από ιατρική άποψη, ξέφυγε εύκολα”, σημείωσε ο χειρουργός Dr Nikolay Rybachuk.

“Θα είναι καλά” σημείωσε ενώ η 3χρονη έφευγε με αναπηρικό καροτσάκι από το νοσοκομείο ανατολικά της Μόσχας.

Χρωστάει τη ζωή της στη δασκάλα της Olga Laponnikova που την προστάτευσε με το σώμα της ενώ έπεφτε το αεροπλάνο.

Η θεία της Olga Leontyeva είπε στους δημοσιογράφους πως η Zhasmina γεννήθηκε πρόωρα και οι γιατροί είχαν προβλέψει ότι δεν θα επιβιώσει.

“Πρέπει να έχει κάποιον φύλακα άγγελο. Είναι θαύμα. Απλά ένα θαύμα”, δήλωσε η 32χρονη μητέρα της Maria Leontyeva.

Επαίνεσε τον πιλότο Igor Shumakov που κατάφερε να φέρει στα ίσα το αεροπλάνο πριν την πτώση του αλλά και τους διασώστες.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις