Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

4 αδέλφια νεκρά από έναν "μάγο" που υποτίθεται θα τα γιάτρευε από τα διαμόνια

4 αδέλφια νεκρά από έναν `μάγο` που υποτίθεται θα τα γιάτρευε από τα διαμόνια
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.08.2012 | 22:59

 Τέσσερα παιδιά της ίδιας οικογένειας βρέθηκαν νεκρά σήμερα στο σπίτι τους αφού ένας μάγος προσπάθησε να τα "γιατρέψει" από μια μυστηριώδη ασθένεια σε μια μικρή πόλη στη νότια Αϊτή, όπως δήλωσε σήμερα ένας τοπικός αξιωματούχος.

«Τα τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι, το μεγαλύτερο από τα οποία ήταν 7 ετών και το μικρότερο 15 μηνών, έχασαν τη ζωή τους αφού ένας 'θεραπευτής' ανέλαβε να τα γιατρέψει. Στη συνέχεια τα εγκατέλειψε στο κρεβάτι της μητέρας τους», εξήγησε ο Βιλφρίντ Μπρισόν, αξιωματούχος της Μαρμπιάλ.

Σύμφωνα με τους γείτονες της οικογένειας, ο «θεραπευτής», ένας ιερέας βουντού, με τη βοήθεια του αδελφού του έπεισε τη μητέρα των παιδιών ότι είναι δαιμονισμένα και ότι εκείνος μπορεί να διώξει από μέσα τους τον διάβολο.

«Για να θεραπεύσουν τα θύματα, ο μάγος και ο αδελφός του τα χτύπησαν πολλές φορές. Τα παιδιά υπέκυψαν από τα χτυπήματα», πρόσθεσε ο Μπρισόν.

Ο μάγος και ο αδελφός του στη συνέχεια διέφυγαν στο Πορτ-ο-Πρενς, ενώ οι τοπικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το συμβάν και συνέλαβαν τη μητέρα των θυμάτων.   Διαδώστε αυτό το άρθρο