Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

4 περίεργες συμπτώσεις που συνδέουν Χίτλερ και Μπιν Λάντεν – Τα πτώματα τους δεν θα βρεθούν ΠΟΤΕ

Βερολίνο 1945, 22 Απρίλη, Ο κόκκινος Στρατός ασταμάτητος τσακίζει τη Γερμανική άμυνα και μπαίνει στην πρωτεύουσα του πάλαι ποτέ τρίτου Ράιχ.

Τα Σοβιετικά άρματα και οι στρατιώτες σχεδόν τρέχουν μέσα στην κατεστραμμένη και ισοπεδωμένη πόλη. Τα οδοφράγματα και η σθεναρή αντίσταση των Γερμανών, δεν μπορούν να τους σταματήσουν. Όλοι θέλουν να φτάσουν στην Καγκελαρία, να συλλάβουν ζωντανό, ή έστω πεθαμένο τον Αδόλφο Χίτλερ.

Αμποταμπάντ 2011, 2 Μαΐου, τρία ελικόπτερα τεχνολογίας stealth, σκίζουν τον νυχτερινό ουρανό του Πακιστάν. Μεταφέρουν 25 πάνοπλους και αποφασισμένους για όλα Αμερικάνους, βατραχανθρώπους SEAL. Η αποστολή που έχουν είναι μια. Να εξοντώσουν μέσα στην φρουρούμενη σαν κάστρο έπαυλη του, τον Νο1 καταζητούμενο τρομοκράτη του κόσμου. Τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

ΣΥΜΠΤΩΣΗ 1: Τόσο ο Χίτλερ, όσο και ο Λάντεν, μετά την περίοδο παντοδυναμίας που πέρασαν, βρίσκονται και οι δύο ουσιαστικά πολιορκημένοι στα κρησφύγετα τους. Οι εχθροί που μισούσαν περισσότερο από όλους και που στην αρχή τους κατάφερναν συντριπτικά χτυπήματα άλλαξαν τα δεδομένα.(δίδυμοι πύργοι, αντάρτικο πόλεων και βομβιστικές επιθέσεις για τον Λάντεν και απίστευτες σφοδρές επιθέσεις και εκατόμβες νεκρών Σοβιετικών για τον Χίτλερ). Οι εχθροί λοιπόν και των 2 ανδρών πήραν κεφάλι και τους απειλούν με θάνατο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ www.onalert.gr

‘Ηθελαν να αιματοκυλίσουν την επέτειο της 11η Σεπτεμβρίου – Ο Μπιν Λάντεν ετοίμαζε επιθέσεις σε τρένα!

Απέτισαν τιμές στον Μπιν Λάντεν και ζητούν τζιχάντ κατά των ΗΠΑ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε